Winactie jouw tekening in ons boek
GrandPi
Leestijd: 5 minuten

We hebben groot nieuws te delen! Ons tweede boek staat in de startblokken, en deze keer neemt Straaltje je mee op een zoektocht door haar kunstzinnige huis. In het atelier van haar moeder wachten lege doeken om gevuld te worden en daar hebben we jullie hulp bij nodig!

DE WINACTIE

We zijn op zoek naar de meest creatieve, kleurrijke tekening met als thema vormen. De winnende tekening wordt vereeuwigd in ons nieuwe boek, waar het een leeg doek in het atelier zal vullen. Maar dat is niet alles! De gelukkige winnaar ontvangt ook een exemplaar van ons gloednieuwe boek zodra het van de persen rolt.

winactie - jouw tekening in ons boek - leeg schilderij
HOE DOE JE MEE?

1. Vanaf vandaag is ons “lege schilderij” te downloaden via onderstaande link, zodat iedereen mee kan doen! Dus juffen en meesters: trommel je leerlingen op en ga creatief aan de slag met het thema vormen en pak de kleurpotloden, stiften of verf.

2. Maak een foto van je kleurplaat en deel deze op jouw Instagram-account en tag ons @grandpi_nl. Of stuur een foto van je kleurplaat naar ons op via de mail info@grandpi.nl.

Ps. Stuur alle tekeningen van jullie klas in 1 keer in. Wij zullen alle inzendingen bekijken en de mooiste kiezen!

3. Volg ons op Instagram (als je dat nog niet doet) om op de hoogte te blijven van de winnaar. De winnaar wordt 5 maart 2024 via Instagram bekend gemaakt.

DEADLINE

Deel je kleurplaat uiterlijk op 4 maart 2024 om mee te doen aan de winactie. We kijken uit naar jouw prachtige creatie!

BELANGRIJKE DATA

- Inzendtermijn: t/m 4 maart 2024

- Winnaar Bekendmaking: 5 maart 2024

- Boeklancering: Verwachting eind april 2024

Leeftijden
Peuterspeelzaal - Eerste kleuterklas, Groep 1 - Tweede kleuterklas, Groep 2 - Derde kleuterklas, Groep 3 - Eerste leerjaar, Groep 4 - Tweede leerjaar
Vakken
Rekenen en Wiskunde, Creatief, Kunst, Tekenen, Overige
Reacties op de blog
Laatst bijgewerkt: 2/16/2024 1:25:23 PM
0 / 0
  • Respect
  • Positiviteit
  • Opbouwende kritiek

AUTEUR
avatar

GrandPi

Het idee voor dit concept is ontstaan bij een zeer ervaren docent wiskunde. Deze docent ervaart elk jaar opnieuw hoe moeilijk het is voor zijn leerlingen om de abstracte begrippen uit de wiskunde te bevatten. Hij is ervan overtuigd dat kinderen deze begrippen makkelijk tot zich kunnen nemen als ze hier op jonge leeftijd al kennis mee maken op een speelse manier. “Wanneer we op jonge leeftijd de “zaden” van wiskunde planten, kunnen kinderen daar op latere leeftijd de vruchten van plukken.” - Ronald Jansen